Adresa Družstevní 2, Pletený Újezd 273 51
Adresa Družstevní 2, Pletený Újezd 273 51
bg_image
Publikováno

Aerosol Service

Slavnostní zahájení provozu nové linky na výrobu technických aerosolů

Dne 7. 11. 2018 jsme za účasti našich klientů a dalších významných hostů slavnostně zahájili provoz nové moderní linky na výrobu technických aerosolů, která nám umožní výrazně zrychlit výrobu a tím zvýšit kapacitu produkce výrobků v tomto segmentu.

Zároveň jsme ve spolupráci se společností Icynene – Lapolla v našem areálu otevřeli školící a výcvikové středisko Icynene-Lapolla, zahrnující jak administrativní zázemí spolu se školící místností, tak i technické zázemí s kontrolní laboratoří a prostorem pro nácvik technik aplikací stříkaných dvou-komponentních polyuretanových pěn.

O kulturní vložku se postarala skupina TAM TAM BATUCADA, jejíž členové předvedli brazilskou bubenickou show stylizovanou do prostředí našeho průmyslu. Příjemným zakončením akce byl raut, o nějž se postaralo Kuchařské studio Michala Krulicha. 

Všem hostům děkujeme za účast, milé setkání a za slova chvály, která jsme zaznamenali jako ohlas za touto akcí. Věříme, že se jednalo jen o první a symbolický krok, který povede k významnému rozšíření spolupráce, zefektivní výrobu a upevní naši pozici na trhu. Těším se se na další příjemná setkání i v budoucnu.